Innlegg

Sol i hodet

Sol i hodet

En fornemmelse av sommer brer seg i kroppen i det jeg titter ut vinduet hjemme. Det er sol fra klar himmel og våren nærmer seg. I dag tikker vi inn 1. april på kalenderen. På atelieret venter noen ferdige malerier, men aller flest halvferdige malerier. Selv om sola skinner og kyststien ligger og venter har jeg aller mest lyst til å reise rett på atelieret for å jobbe.

Det er ingen ting som er bedre enn å stå med penslene i hånden, lerretet oppspent og fargene tilgjengelige. Det er tilfredstillelse og dyp glede. Jeg tar med meg sola inn på Dammyr og i det jeg ankommer atelieret møter jeg Hanne. Vi tar en prat på trappa og lar den skarpe sola skinne ned på oss. Vi ler litt og kjenner at vi er hjertens enig i årets utstillings tittel.

For sommerutstillingen vår har fått navn, den skal hete «Sol i hodet», sol på innsiden av hodet og utsiden av hodet. Som en hylles til alle følelser og opplevelser som varmer.

Tittel på ny utstilling i juni: SOL I HODET

Du vil kanskje også like...