arrangement Innlegg

Utstillingen står til 25. juni 2023

Da var utstillingen «Mellom det blå» åpnet. Med ca 200 på plass på åpningen, ble det en fantastisk dag. Tusen takk til alle dere som tok turen.

Besøk Galleri Gamle Tomb denne helgen (10-11 juni), fra 12-16,
og bli med på denne unike reisen gjennom det blå.
Vi inviterer deg til å oppleve vår utstilling, hvor maleriene taler til hele deg og inviterer deg til å reflektere over det uendelige potensialet som finnes «Mellom det blå»

Opplev magien i det blå og la deg transportere til en verden av undring og takknemlighet. Det er en ny helg, og det betyr en ny mulighet til å oppleve vår bemerkelsesverdige utstilling, «Mellom det blå», på Galleri Gamle Tomb i Råde.

Mellom havet og himmelen beveger seilskuta seg inn i det blå universet, og alt rundt oss blir til en endeløs horisont av himmel og en brusende sjø under føttene våre. Denne maleriutstillingen er en hyllest til vår reise gjennom den sørvestlige passaten, og den utforsker den dype blå viljen som forener mennesker på tokt.

Når du besøker «Mellom det blå», vil du bli møtt av en palett av nyanser i blått. Vi maler med dette fargespillet for å formidle stillheten i nærvær, de musiske øyeblikkene som blir magiske, dansen i livsgleden og møtene mellom alderdom og ungdom.

Mellom det blå oppstår blå tanker, der det blå havet duver bak øyelokkene, og kroppen finner en beroligende blå ro.

La deg fange av forventningens kraft når du utforsker utstillingen «Mellom det blå». Ta del i øyeblikkene av disiplin og tilgjengelighet, hvor du blir frakoblet fra hverdagens krav og får muligheten til å fordype deg i kunstens verden.

Besøk Galleri Gamle Tomb helgene frem til 25 juni mellom 12-16, og bli med på denne unike reisen gjennom det blå.

NB: Har du en gruppe som har lyst og oppleve utstillingen i en uke dag ta kontakt med oss,
så gir vi dere en privat omvisning.

Vi inviterer deg til å oppleve vår utstilling, hvor kunsten taler til sjelen og inviterer deg til å reflektere over det uendelige potensialet som finnes «Mellom det blå».

Velkommen!

Fotografiet viser Hanne, Anne, Ingunn og Eva som alle var med på å krysse det Indiske hav med Statsraad Lemkuhl.

Vi viser 45 nye malerier.

Du vil kanskje også like...