arrangement Innlegg years

Utstilling i Fredrikstad Kunstforening

Vi, malerduoen Bringager & Malmstrøm, ønsker å annonsere vår kommende utstilling, «Månedryss,» som finner sted hos Fredrikstad Kunstforening.

Utstillingen åpner fredag 19. juli kl. 17:00
Åpen fra onsdag til søndag, kl. 12:00 til 16:00, 19. – 28. juli. 2024

Vårt samarbeid startet i 2008, og siden da har vi utforsket ulike temaer og teknikker i vårt atelier, først i Gamlebyen deretter på Dammyr i Fredrikstad.

Oppheng av plakater https://www.facebook.com/reel/850850706931942, her på besøk hos Gullfugl på Hvaler.

Månedryss

Månefestivalen har i mange år vært en kilde til inspirasjon, og i år ønsker vi å hylle denne unike festivalen med en egen utstilling. Så under Månefestivalens kreative toner helgen 25.-27. juli har vi samlet et utvalg malerier fra våre tre siste utstillinger, og disse verkene er vår hyllest til festivalens atmosfære. La oss ta dere med på en reise gjennom farger og fortellinger.

Sol i hodet Noen av maleriene er hentet fra utstillingen «Sol i hodet,» hvor vi presenterte våre verk i en magisk hage. Store, fargerike malerier hang på plankegjerder mellom frukttrær og prydbusker, og betrakterne ble invitert til å vandre gjennom et blomstrende univers. Disse bildene forsøker å fange essensen av solskinnets energi og den enkle gleden ved å være til stede i øyeblikket.

Mellom det blå Reisen fortsetter med verk fra «Mellom det blå,» hvor vi utforsker den sørvestlige passaten og de blå båndene mellom mennesker på tokt. Maleriene skildrer stille nærvær, musiske stunder og dansende livsglede. Vi viser møter mellom alderdom og ungdom, arbeid og hvile, og de lykkelige og utfordrende stundene i livet. Blå tanker svever bak lukkede øyelokk, og det blå havet duver rolig i kroppens indre. Vennskapets skjønnhet og verdien av menneskelige forbindelser står sentralt.

Underveis Den siste delen av utstillingen inkluderer verk fra «Underveis,» hvor vi beskriver tilstanden av å være i endring. Å være underveis betyr å navigere gjennom livets vendinger og omveier, å omfavne usikkerhet og åpenhet. Maleriene reflekterer hvordan fortid, nåtid og fremtid veves sammen, og hvordan reisen er like viktig som målet.

Bli med inn i vår fargerike verden

Med våre fargesterke og fortellende malerier håper vi å bringe liv til hver eneste utstilling. Vårt unike uttrykk kombinerer det kontrollerte med det spontane, og våre arbeider er en feiring av livets mangfoldighet og skjønnhet.

Vi ønsker dere hjertelig velkommen til åpningen av «Månedryss.» La dere inspirere av fargene, følelsene og fortellingene som vi lar drysse ned i galleriet. Ta med familie og venner, og opplev en kunstnerisk reise gjennom vår fargerike verden.

Vi gleder oss til å se dere der!

Du vil kanskje også like...